Wie ben ik? 

 

Naam: Kimberly Bovens - Soudant
Geboortedatum: 28 december 1993
Woonplaats: Maastricht
Burgerlijke staat: Getrouwd
Rijbewijs: Ja
E-mailadres:
KimberlySoudant@hotmail.com
Mobiel: 06 19 64 66 43

Diploma's
- VMBO-TL
- SPW3 Pedagogisch Medewerkster
- Eerste hulp aan kinderen
- VVE

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding SPW3 Kinderopvang. En in 2013 heb ik mijn diploma behaald. In mijn drie jaar op school heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan. Dit dankzij mijn stages die ik heb gelopen op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Tevens ben ik in het bezit van een EHBO-diploma voor kinderen en VVE. 

Na het behalen van mijn diploma ben ik 2 jaar werkzaam geweest als gastouder bij een aantal gezinnen thuis. Dit is erg goed bevallen en heb ik 2 jaar met veel plezier gedaan. Sinds 2015 bied ik opvang bij mezelf thuis. Dit heb ik eerst in een appartement gedaan. Het hele appartement was omgebouwd tot een speelpaleis voor de kinderen. Nu ben ik onlangs verhuisd naar De Heeg. Een woning met in de tuin een aparte speelruimte voor de kinderen. Enkele maanden later is hier ook een slaapkamer bijgebouwd. 

Mijn grootste hobby is paardrijden. Ik heb een eigen paard, die ik in mijn vrije tijd verzorg en waar ik graag mee de bossen in ga om te rijden. Tijdens de opvang, is het mogelijk om uw kinderen mee te nemen naar de paardjes.


Af en toe zullen de kindjes ook mijn man zien. Daarom stel ik jullie graag ook aan hem voor.

Naam: Shaun Bovens
Geboortedatum: 26 september 1993
Werkzaam: VodafoneZiggo

Behulpzaam en heel lief voor alle kinderen in de opvang.


Samen met mijn man hebben we een zoon, Vinz. Geboren op 23 september 2018.